Letné festivaly, ktoré treba zažiť

-
 Teplé noci. Chladené drinky. Hlasná hudba. Nekonečné tancovačky. Spievanie a skackanie dokým vládzete. Eufória, radosť a voľnosť. Aj o tomto je leto a prázdniny, ktoré sa blížia!

A aké by to bolo leto bez poriadnej párty? Pre niekoho sú zmyslom života, pre niekoho strata času. Užívajte si leto po svojom, či už v podobe domácich nocí presedených na lavičke v záhradke a pri padaní hviezd , pri takom tom domácom čľapkaní v bazéne, hlavne večer alebo na poriadnom festivale, z ktorého vám bude hučať v hlave ešte týždeň, nebudete si cítiť celé telo a hlasivky budete mať v čudu. Ak sa túžite odreagovať na poriadnej párty aj za cenu následnej pribrzdenosti a rozbitosti, čítajte ďalej ! Prinášam vám 3 top festivaly, ktoré si nesmiete nechať ujsť!















Rada by som sa aspoň jedného v blízkej budúcnosti  zúčastnila :)  Nech ste však kdekoľvek, buďte s ľuďmi ktorých máte radi a ktorí vás robia šťastným. Jedine tak budete mať krásne leto, aj keby ste ho mali celé stráviť doma :)  Horúce dni prejdú veľmi rýchlo a ani sa nenazdáme a bude tu september a s ním spojené povinnosti.. No nepredbiehajme udalostiam a každý deň si užite NAPLNO! Prajem vám, nech je vaše leto skrátka magnifique ;)


Moja top 3ka  festivalov, ktoré raz navštívim:

#3 
RELIVE ULTRA FESTIVAL MIAMI
Klasický festival plný skvelej hudby vďaka vynikajúcim DJom, hriešnej atmosfére a Miami v plnej paráde! Myslím si, že toto nepotrebuje komentár, už len samotné Miami je mesto snov! :)


#2
COLOR FUN FEST 5K
Mne sa tak strašne páči ako sa na tomto festivale ohadzujete tými farbami :D Musí to byť riadna sranda, a aj toto je jedna z príčin, prečo túto udalosť chcem raz zažiť. Pre niekoho je to blbosť, pre mňa zaujímavý zážitok. Som otvorená nezabudnuteľným momentom a z každej maličkosti sa dokážem tešiť. Takže, kto sa pridá?


#1
Tomorrowland
Tak toto je moja absolútna topka. Už len pri pozeraní videa mám zimomriavky :) Milujem tú celkovú magickú atmosféru, skvelú hudbu a kulisy, ktoré celý tento festival rafinovane dotvárajú. Lístky boli vypredané za 1 sekundu a ja sa ani nečudujem! Presne takto si predstavujem užívanie letnej párty v kruhu priateľov a poriadnej show!



Prinášam vám taktiež zopár tipov na festivalové outfity, ktorými nič nepokazíte, budete sa cítiť pohodlne a pritom štýlovo!




















                                                So  hands up and let´s have fun!



Vaša Brunette

No comments

Thank you for visiting Magnifique Brunette. 2014 © All rights reserved by Magnifique Brunette. Powered by Blogger.