Správny odtieň rúžu podľa veľkosti pier a pár trikov, ako sa rýchlo a prirodzene skrášliť

-





Každá žena pozná ten pocit, keď vojde do drogérie a pri pohľade na širokú paletu odtieňov rôznych leskov na pery a rúžov jej poskočí srdce. Bez váhania siahnete po odtieňoch, ktoré milujete avšak vôbec si často niektoré z nás neuvedomujú, že v prvom rade musíme brať ohľad na veľkosť svojich pier. Aj keď milujete krvavo červený odtieň, no vaše pery sú priveľmi úzke, tento rúž by vám skôr uškodil, ako vás skrášlil. No vôbec nemusíte zúfať :) Prinášam vám pár tipov pre všetky veľkosti pier!





ÚZKE PERY

Základom je kontúrka! Pokojne ju naneste nad okraj svojich pier, aby ste si ich opticky zväčšili. Najviac sa vám budú hodiť telové odtiene, ktoré na tvári nekričia a práve preto vám  pery splynú so zvyškom pokožky a nepoukážete na ich úzky tvar. Ideálnejšie sú pre vás rúže, ak sa nevieš vzdať lesku, tak ho nanášaj len do stredu pier a odtiaľ do bokov dostratena.

STREDNÉ PERY

Zlatá stredná cesta platí aj v tomto prípade, môžete si dovoliť všetky farby, ktoré sa hodia k tónu vašej pleti, očí a vlasov. Dávajte však pozor, ak milujete sýtejšie odtiene rúžov. V takom prípade by ste rozhodne kontúrovacou ceruzkou nemali vychádzať z okraja pier, pretože by to pôsobilo vulgárne. Ak si však chcete pery kontúrkou zväčšiť môžete tak urobiť pri nude odtieňoch.

PLNÉ PERY

Ak na ne nechcete ešte viac upozorňovať, mali by si voliť matné odtiene rúžov. Ak chcete vyslovene lesk, tak skôr bezfarebný. Trikom vizážistov je tiež vklepkávanie rúžu do pier a následné prepudrovanie, ktoré rúž jednak zmatní, ale zároveň zafixuje.




Aby váš celkový make up bol dokonalý, prinášam vám taktiež  pár trikov, ako si pomôcť aby ste vyzerali prirodzene ,sexy a bez umelých zásahov.Ja celkovo preferujem nahé líčenie, t.j. riasenka,jemný púder či lícenka , jemné zvýraznenie obočia a lesk na pery. 

Hustejšie riasy bez umelých rias
Máloktorá pozná tento jednoduchý trik, aby pôsobili vaše riasy hustejšie. Krásne si zvýrazníte oči a nepotrebujete na to umelé mihalnice. Použite linku (ale nie tekutú) a aplikujte ju nie nad riasy, ale pod ne. Použite na to šikmý štetec, ako je na obrázku. Vidíte ten rozdiel?
mejkap.jpg

Keď nie je čas na očné tiene
Použite ceruzku na oči a podľa obrázku si na viečku nakreslite čiary, ktoré roztriete do stratena štetcom. 
oci.jpg

Plnšie pery bez plastiky
Predtým, než si nalíčite pery rúžom, či leskom, použite bezfarebný balzam na pery. Budú pružnejšie a väčšie. 
pery.gif

Vytočenejšie riasy
Klieštiky na riasy si pred ich použitím nahrejte. Budete tak mať ešte viac vytočené riasy. 
kliestiky.jpg

Ako sa zbaviť kruhov pod očami
Použite o jeden odtieň svetlejší korektor, ako máte pleť pod očami. Nezabudnite na priestor medzi okom a nosom, koré majú často fialový až modrý nádych. V takomto prípade si zvoľte korektor žltej alebo oranžovej farby. Aplikujte ho do základného podkladu, ktorý máte na tvári. Potom už stačí len púder. 
korektor.jpg




Často na ulici stretávam ženy, ktoré sú krásne, no svoju krásu potláčajú prehnaným make-upom alebo make-upom zle zvoleným. Ak presne neviete, čo sa hodí k vášmu typu tváre, farbe očí či veľkosti pier (ale toto už vďaka mne viete ;) ), nechajte si poradiť od odborníka,alebo si ich prečítajte na mojej stránke :) . Mýliť sa je ľudské a radšej zasiahnite neskôr, ako nikdy. V najbližších príspevkoch vám poradím, ako správne miešať očné tiene či ako správne vytvarovať obočko, aby ste nevyzerali ako brežnev alebo ho nemali príliš tenké.  Nič však nieje krajšie, ako sa cítiť krásna aj keď ste nenalíčená :) Starostlivosť o pleť je tiež veľmi dôležitá. Viac v najbližších príspevkoch ;)




Vaša Brunette

No comments

Thank you for visiting Magnifique Brunette. 2014 © All rights reserved by Magnifique Brunette. Powered by Blogger.