Na pár minút modelkou

-
Žiara reflektorov. Záblesky nadšených fotografov.Príjemná hudba.Zvedavé publikum. Dôležité predvádzacie mólo. Očakávané modely. Krásne modelky, z ktorých každá je iná, originálna. Pri kráčaní po móle myslenie  na jedinú vetu : "Len smelo vpred".  A napokon lichotivý potlesk a hrejivé úsmevy.

Každá z nás si to želá zažiť. Ukradnúť si pre seba  svojich takpovediac "15 minút slávy". Vyzerať pekne, cítiť sa pekne. Namaľovaná,upravená a  nahodená v hriešnych modeloch. Hrdo niesť šperk, ktorý len podčiarkne vašu charizmu. Smelo kráčať v zástupe nádherných žien a sama sebe závidieť, že máte tú česť byť ich súčasťou.







Keď som bola malá, snívala som o takejto chvíľke. O chvíľke na ktorú budem rada spomínať, vďaka ktorej spoznám nové jedinečné tváre a predovšetkým prijmem tú svoju. Vďaka showroomu Fashion Addict - Elenke a Romči, klenotom čačkysk - Danielke a Stanke  a taktiež vďaka "spolumodelkám" - Lulu, Di a Sise sa mi môj detský sen splnil! Patrí vám jedno obrovské ĎAKUJEM :)



4.7.2014 sa na nábreží Dunaja v Season café konala udalosť "Open Air Lounge Party", ktorú ste si rozhodne nemali nechať ujsť! Podvečerná romantická atmosféra pri Dunaji doplnená trendovou  módnou prehliadkou Fashion Addict, chladeným a chutným drinkom v ruke a letným rytmom Dj Hajtkoviča vám rozhodne spríjemnil piatkový podvečer.


Z pohľadu modelky vám môžem povedať, že tento večer bol skrátka magnifique. Prinášam vám fotky z tejto jedinečnej udalosti a predstavím vám modely a modelky, ktoré ich s gráciou predvádzali :)

1. kolo v znamení nádherných šiat  :

                                         Krásna Lulu sa predviedla v šatách Mary Victorian Dress od značky Gold Hawk, ktoré vás dostanú romantickou čipkou, elegantným , sviežim strihom a príjemnou látkou. Náušnice v tvare kríža od čačky.sk  dotvorili tento look na jednotku!


  Sotisfikovaná Di svojimi šatami San Pedro Mini Dress od značky For Love and Lemons a šperkami od čačky.sk   očarila všetkých prítomných.

Vo svojich obľúbených šatách Lulu Electric Dress od značky For Love and Lemons a v nádherných kamienkových náušniciach od čačky.sk som sa cítila jednoducho ako Magnifique Brunette!


                            Hriešna Romča v ohnivých šatách  San Marcos Maxi Dress značky For Love and Lemons doplnené orientálnym masívnym náhrdelníkom od čačky.sk jednoznačne vyrazila dych!


Dokonalá Sisa v dokonalých a sviežich šatách Brady Floral Dress značky Torn by Ronny Kobo bola šperkom sama o sebe .




2. kolo v znamení casual looku :
O tom , že žena dokáže byť sexy  nielen v odhalených nohách ale skutočne v čomkoľvek, vás presvedčíme v nasledujúcom kole!
 Lulu v rafinovanom , romanticko- rebelskom outfite: nádherná čipkovaná blúzka Russian Floral Blouse značky Gold Hawk a  rebelské nohavice od One Teaspoon

Di a jej romantická blúzka Russian Floral Blouse značky Gold Hawk doplnená šortkami od Gold Hawk pôsobí chic a sexy.



V broskyňovom tope Floral Lace Cami Top značky Gold Hawk a v bielych nohaviciach od One Teaspoon som sa cítila sviežo a trendy. Môj náhrdelník od čačky.sk vynikol a dodal tomuto outfitu patričný šmrnc!

Sisa v tope od Torn by Ronny Kobo , sukni Odelia skirt taktiež značky Torn by Ronny Kobo a nádhernom kvetinovom náhrdelníku od čačky.sk vykvitla do krásy!


A nakoniec záhadná Romča v čiernom outfite ktorý pôsobí neuveriteľne žensky a sexy: Cross Over Top značky Gold Hawk a čipkované nohavice Modern Lace Jog Pant od Gold Hawk skrátka patria k sebe. Tento model je príkladom toho, ako doplnok ( v podobe masívneho, ružovo-zlatého náhrdelníka od čačky.sk)dokáže nádherne rozbiť a osviežiť tento záhadný look.



Všetky sme mali obuté vysoké podpätky vďaka ktorým sme sa cítili doslovne ako na vysokej nohe. Vizáž a vlasy sme si robili samé a tá atmosféra pri skrášľovaní  sa v showroome a celkovo chystaní, popíjaní chladenej limonády a rozprávaní o všetkom možnom bola naozaj úžasná :)


 Po prehliadke sme smerovali do showroomu Fashion Addict, ktorý sa niesol v štýle All night shopping  - so šampanským v ruke nakupuj štýlovo až do rána bieleho.

 Špeciálna vďaka patrí aj nášmu šikovnému fotografovi, bez ktorého by sme sa jednoducho nevedeli zaobísť. Ešte raz ďakujeme!






Chceš vyzerať štýlovo a "modelkovsky" aj všedný deň? Vďaka Fashion Addict a čačky.sk sa staneš modelkou okamžite!


Neváhaj a navštív jedinečný showroom Fashion Addict na Rybnom námestí 1 alebo  nakupuj online na http://www.fashion-addict.eu/  Elenka a Romča sa už na teba tešia!


Chceš sa vyšperkovať a vyniknúť? Danielka a Stanka ti v tom pomôžu : http://www.cacky.sk/  Viac o týchto šikovných babách sa dozvieš v najbližšom článku ;)

Takýchto momentov si prosím viac :))
Vaša Brunette

No comments

Thank you for visiting Magnifique Brunette. 2014 © All rights reserved by Magnifique Brunette. Powered by Blogger.