Testovanie balíčka Mary Kay

-




Predstavujem vám nový program TESTOVANIE S LÁSKOU, ktorému sa na mojom blogu budem aktívne venovať. Každá žena túži skúšať niečo nové, voňavé , pekné. Ja samozrejme nie som výnimkou. O čo pôjde? V mojich príspevkoch si budete môcť prečítať recenzie kozmetiky, ktorú dostanem pod ruky :) Budem písať svoj subjektívny názor, postrehy, plusy  aj mínusy daných produktov.















Dnes začínam s balíčkom Mary Kay, ktorý mi prišiel len nedávno a musím povedať, že som naozaj veľmi spokojná! Ak ťa zaujíma čo všetko balíček obsahuje, aké má výhody a čo všetko si môžeš vyskúšať, rozhodne čítaj ďalej!








Špeciálny balíček Mary Kay at play je naozaj výnimočný. Môžte si nakombinovať svoje produkty ( tekutú očnú linku a trojvrstvový balzam na pery) tak, aby vám vyhovovali a ako bonus dostanete krásnu, ružovú kozmetickú taštičku Mary Kay. V mojom balíčku nájdete kráľovsky modrú tekutú linku Blue My Mind, vodeodolnú čiernu špirálu a trojvrstvový balzam na pery Orange You Lovely. 



tekutá očná linka BLUE MY MIND
S tekutou očnou linkou som maximálne spokojná. Dávam jej desať z desiatich nielen kvôli krásnej farbe, ktorá vám neskutočne rozžiari vaše očká, ale aj kvôli skvelej kvalite, ktorá vám zaručí, že sa len tak ľahko nerozmaže.








balzam na pery ORANGE YOU LOVELY
Tak toto je ozaj pokladík! Ľahko sa nanáša, vaše pery sú neskutočne vláčne a hydratované. Ako čerešničkou na torte je očarujúca ovocná vôňa, ktorá vám pripomína leto. Balzam sa nelepí, krásne drží a moje pery sú naozaj jemnejšie. Čo sa týka farby, je slabučko oranžový až červený s veľmi drobnými trblietkami, takže pôsobí neutrálnym a nerušivým dojmom a zároveň je veľmi trendy.  Chválim!






vodeodolná špirála LASH LOVE 
Čo sa týka vodeodolnej špirálky, je naozaj odolná! Stihla som v nej aj zmoknúť a vôbec som nebola rozmazaná :) Má jemné vlásky, ktoré vaše riasy bohato predĺžia a zároveň ich nelepí k sebe. Možno by som ocenila o čosi hustejšie vlásky, no aj tak je skvelá. Som spokojná :)







Čo sa týka kozmetickej taštičky,ktorú dostanete ako darček, je to naozaj zlatíčko, ktoré vám prirastie k srdcu :) Je trendová , priestorná a dostatočne veľká, takže do nej môžte poukladať všetky vaše poklady. Obsahuje zips, čiže sa nemusíte obávať plávaniu obsahu po celej ploche kabelky. V strednej časti je priesvitná, takže máte dokonalý prehľad čo v nej máte bez toho, aby ste ju otvorili a produkty "lovili". Vnútro a  aj povrch zvonka je plastový, čo zaručuje ľahké očistenie,ak by sa vám náhodou zašpinila . Krásna sýta ružová farba zaujme nejeden pohľad. Skrátka,krásavica :)!





Ak už držíte svoj balíček v ruke, nemáte ešte tak celkom vyhraté. Je dôležité, aby ste produkty, ktoré si zaobstaráte, aj vedeli vhodne a správne používať. V tomto prípade na špirále a balzame nemáte čo pokaziť :D Avšak prinášam vám tip, ako zaujímavo použiť tekutú linku vo farebnom odtieni vami vybratom (v mojom prípade kráľovsky modrá ):

Líčenie v štýle ombré 


Základné nanášanie



Mačacie očká


Mojím tipom je použiť farebnú tekutú linku Mary Kay at play Blue My Mind na už aplikovanú obyčajnú čiernu tekutú linku. Celkový vzhľad je jednoduchý, elegantný a pritom trendy :) 
                                                     Pusinky pre všetkých :D

Nie každému typu očka sa hodí to isté ako napríklad mne. Ako ale zistiť, čo je pre vaše oči najvhodnejšie?  Tu je návod, ako nespraviť chybu a správne nosiť svoju linku!

Na začiatok si však predstavme typy liniek:


Ceruzka
Ceruzka na oči je väčšinou mäkká a ľahko sa nanáša, rovnako zmazáva, keďže schne pomalšie. Preto je ideálna pre začiatočníkov. Ak sa rozhodnete pre tento typ očnej linky, určite sa zamerajte na kvalitu a tvrdosť. Niektoré ceruzky sú také mäkké, že sa viac rozmazávajú, než držia na oku.

Tekutá linka
Lákajú vás sexy mačacie oči s jemnou líniou? Tekutá očná linka dokáže urobiť jemnú líniu a keďže rýchlo schne, dobre drží. Pre jej zloženie nie je vhodná pre použitie na spodnú líniu mihalníc. Nemusí vo vlhkom vnútri oka dobre držať a je náročné urobiť peknú líniu pod mihalnicami. Na spodné oko je vhodnejšia krémová verzia. 

Gelová/ krémová linka
Krémová konzistencia sa vynikajúco nanáša a je ľahšie s ňou pracovať ako s tekutou. Často sa predáva bez aplikátora alebo štetca v malej nádobe. Ak si zabezpečíte dobrý štetec, výsledok bude dokonalý. Dobre sa používa na horné aj spodné viečko, rovnako aj dovnútra oka.

Očný tieň
Očný tieň za pomoci kvalitného štetca dokáže vykúzliť na vašich očiach nádherné ostrejšie aj dymovo rozpracované jemné línie. Ideálne sú pre menšie oči na zväčšenie, na doladenie a zjemnenie liniek, ale aj pre svetlejšie typy ako náhrada čiernej linky.


Farebné typy:



Svetlý typ
Ak patríte k ženám, ktoré majú svetlú pokožku, vlasy, aj obočie, znamená to, že ste menej kontrastný typ. Z toho dôvodu sa vyhýbajte čiernym alebo príliš tmavým linkám a tieňom. Môžete použiť aj čiernu, ale odporúčame ju zakomponovať do jemného tieňovania. Zamerajte sa skôr na vrchnú linku a spodnú dopracujte svetlejším hnedým alebo šedým tieňom.

Tmavý typ
Charakterizuje ju tmavšia pokožka, tmavšie ochlpenie aj vlasy. V tomto prípade je pre vás dymové líčenie a čierne linky ako stvorené. Môžete si dovoliť použiť aj kontrastné farby a dramatické rámovanie oka.


Kontrastný typ
Ide o typy kombinované, či už máte tmavšie vlasy a svetlú pokožku aj obočie, alebo svetlé vlasy a tmavšiu pleť. Kontrastným typom sa hodia aj tmavšie línie za použitia tekutej linky, tmavé aj decentné tieňované línie okolo očí.

Dôležité je, že intenzita farieb by sa mala používať podľa toho, ako veľmi výrazná ste. Vždy vychádzajte z farieb pokožky, vlasov a obočia. Toto členenie je veľmi všeobecné a existujú výnimky, kedy sa hodia aj svetlému typu tmavé línie a tmavému svetlé. Vždy to závisí od typu líčenia a od toho, čo chcete sama docieliť.



Dôležité rady pri nanášaní očných liniek:

1. Hrubá čierna nepatrí na spodné viečko

A to najmä v prípade, ak máte menšie oči. Potom to môžete skúšať s akýmkoľvek tieňovaním, pokiaľ si dáte aj na spodné viečko hrubú čiernu linku, automaticky sa vám oči ešte viac zmenšia. Namiesto toho vizážisti radia zaobstarať si dve ceruzky. Buď si líčenie dokončite tenkou čiernou, alebo vyskúšajte kombináciu s hnedou. Oko vám to zároveň rozžiari a bude vyzerať väčšie.

2. Spodná linka pod mihalnice
Určite nepatrí na toto miesto, pretože vytvára dojem unavených očí. Niektoré ženy sa takto líčia z dôvodu, že si tak akoby opticky zväčšia oko. To je však veľký omyl, namiesto ktorého by mali použiť predošlý trik. Keď máte navyše problém s kruhmi pod očami, zbytočne ich takto zdôrazníte.

3. Mačacie oči  jedine s tekutou  očnou linkou
I keď sa snažíte napodobniť tento štýl klasickou ceruzkou na oči, nikdy sa vám to nepodarí tak, ako to vidíte na očiach hviezdičiek. Dôvod je pritom veľmi prozaický. Na tento spôsob líčenia je totiž určená tekutá linka. Potrebujete na ňu síce väčšiu zručnosť v rukách, no výsledok je o to lepší. Pri ceruzke vám štýl mačacích očí tak nevynikne a rýchlejšie sa môže aj rozmazať.
4. Olemujte si len samotné oko 
A určite nerobte žiadne dodatočné čiarky, ktoré by viedli až za kútiky očí. Toto je povolené len pri spomínanom štýle mačacích očí a zakladá sa na inej podstate. Inak toto zachádzanie mimo lemu pôsobí neprofesionálne a kazíte si ním takto výsledok vytvorený použitím očných tieňov. Navyše keď si chcete oko upraviť naozaj precízne a pomocou ceruzky opticky zakryť nejaké chybičky, dokážete to urobiť iba pomocou jemných odchýlok očnou linkou. Všetko ostatné je príliš okaté a vyzerá amatérsky.

5. Nebuďte verné len klasike 

Skúste siahnuť aj po inej ceruzke, ako tej čiernej a hnedej. Mnohé ženy sú im až tvrdohlavo verné, pretože sa boja zmeny, ktorá by nemusela dopadnúť dobre. V skutočnosti si skúste naniesť bielu alebo svetlohnedú do vnútorného kútika oka a uvidíte ten zázrak, ktorý sa udeje.
Vďaka tomu nebudú pôsobiť vaše oči unavene a viac sa rozžiaria. Pokiaľ sa chystáte na nejaký večierok, skúste do líčenie zakombinovať modrú, zelenú alebo trblietavú. V takýchto ojedinelých prípadoch si totiž môžete dovoliť aj kúsok extravagancie.
A potom hurá na očné linky! Fantázii sa medze nekladú :)





Zamilujte si kolekciu Mary Kay at play a buďte štýlové ;)




Neprehliadni nový katalóg Mary Kay, plný skvelých vychytávok! V prípade objednávky ma neváhaj kontaktovať na magnifiquebrunette@gmail.com!




Vaša Brunette 

No comments

Thank you for visiting Magnifique Brunette. 2014 © All rights reserved by Magnifique Brunette. Powered by Blogger.