New YSL campaign 2015

-
Keď som sa nedávno dočítala  o novej kolekcii kozmetickej rady YSL , zostala som unesená. Úžasný , elegantný a ženský vzhľad obohatený o kvalitné a trendové produkty v podaní očných tieňov, lakov na nechty či leskov na pery vás isto nenechajú chladnými!

Farby ako ružová, béžová, zlatisto hnedá a matná čierna  spájajú prvky jemnosti a temnosti zároveň. Výsledkom je perfektná kombinácia elegantnej mladej ženy, ktorá je jemná, sexy a má štýl.

Nová kampaň sa nesie v duchu : Paríž. Haussmannský byt. " Cinq a sept", čas milencov.
Tvárou sa stala úchvatná Cara Delevigne, ktorá sa bravúrne zhostila úlohy  bohémskej Parížanky!






" Vidíme ženu, nádherné hodvábne šaty jej padajú z ramien, nevieme ale, či sa vyzlieka alebo oblieka. Nemôžeme to poznať. Jej ženskosť, jej elegantne chladná krása odhaľuje záhadnú a zvodnú moc. Tá žena je túžbou. Fantáziou i realitou. Je okúzľujúca za všetkých okolností. Je to žena, ktorá si hrá s ohňom. Je naplnená. Hľadá rozkoš a zmyselnosť. Diktatúra konvencie ju nezaujíma. Je to rebelka s neohrozenou dušou..."  Toto sú slová fantastickej kampane, ktorej cieľom je nielen ženy skrášliť ale aj dodať im odvahu a pocit jedinečnosti. Vychutnajte si nové produkty, ktoré vás zahrejú a spôsobia vám zimomriavky minimálne tak ako mne !





Predstavenie produktov :





COUTURE PALLETE  COLLECTOR
Paletka piatich okúzľujúcich tieňov ružovej, béžovej, zvodnej zlatisto hnedej a v samotnom srdci matnej černej , ktoré v ohurujúcom kontraste spôsobujú skutočné divy.


TIP EXPERTA :
Na viečko použite odtieň s matným alebo saténovým povrchom. Trblietavej textúre nechajte priestor na vnútorný kútik oka, čím oko opticky zväčšíte.






VOLUPTÉ TINT-IN-OIL
Táto rada prináša revolúciu v spôsobe líčenia pier. Farba je rovnomerne rozložená v špeciálnej kombinácii piatich olejov z jadier marhule, zo semien makadamu , z plodu koriandru, zo semien jojoby a z kvetu mučenky. Jej prekvapivá jemnosť a priesvitnosť je doplnená sviežosťou a ľahkým nanášaním. Okrem trendového lesku vašim perám dodá potrebnú výživu. Vďaka prirodzeným odtieňom budú vaše pery decentné, no mimoriadne zvodné.





ROUGE VOLUPTE SHINE

Úžasné paletky, ktoré rozjasnia vašu pleť vďaka dvom lichotím odtieňom. Ako bonus - celá rodinka Volupté nesie v sebe sviežu vôňu divokého manga. Nič nieje lepšie ako keď kozmetika je nielen kvalitná a trendy, ale aj oslňujúco vonia!

 TIP EXPERTA:
Táto lícenka prináša jedinečný spôsob, ako dosiahnuť prirodzeného a zdravého jasu pokožky. Naneste najprv najtmavší odtieň na tvár. Potom na lícne kosti použite trochu svetlejšieho odtieňa. Tým získate rafinovanú plnosť , ktorá celej tvári prinesie mladý jas plný vášne. Táto lícenka je univerzálna a jej využitie nemusíte obmedzovať len na tvár. Môžte ju využiť trebárs aj tesne pod líniu obočia - krásne opticky rozjasnia váš pohľad!







LA LAQUE COUTURE
Čierna a biela. Dva charakteristické odtiene, ktoré spolu kontrastujú a zároveň sa skvelo dopĺňajú. Rafinovaná trblietavá textúra dodá vašim nechtíkom zvodnosť a pocit luxusu!





Táto rada je dôkazom toho, že kozmetika dokáže byť aj hravá, luxusná a zvodná zároveň. Navyše vás donúti zamyslieť sa nad tým, že každá žena dokáže byť tou zvodnou a bohémskou Parížankou !

YSL, Je taime!



Vaša Brunette


No comments

Thank you for visiting Magnifique Brunette. 2014 © All rights reserved by Magnifique Brunette. Powered by Blogger.