Retro-glam collection for MAC by CHARLOTTE OLYMPIA

-

Charlotte Olympia, a famous fashion designer, created a collection full of pin-up style, Hollywood glamour, red colour and well-known spider web for MAC cosmetic brand. Charlotte is a shoe and accessory designer and she looks like a Hollywood movie star from 40´s and 50´s to me. I adore her pin-up style - curls, red lips and atractive look. I also love MAC so I am really excited about this collaboration. So, what can we look forward to?



Svetoznáma módna návrhárka Charlotte Olympia vytvorila pre kozmetickú značku MAC kolekciu plnú pin-up štýlu, hollywoodskeho glamouru, červenej farby a povestnej pavučinky.  Charlotte sa zaoberá navrhovaním topánok, módnych doplnkov a celkovo na mňa pôsobí ako hollywoodska herečka zo 40. a 50. rokov. Jej pin-up štýl zbožňujem - lokne, červené pery a zvodný pohľad. Značku MAC mám veľmi rada tiež a preto ma táto spolupráca veľmi potešila. Na čo všetko sa teda môžeme tešiť?







First of all, you can find three shades of lipsticks (Starlett Scarlet, Retro Rouge, Leading Lady Red), great lipglosses (Red, Crimson), lip pencils (Kiss Me Quick; He Said, She Said), next mascara (Lofty Brown), liquid eye liner (Nearly Natural), matte eye shadows (Golden Age, Sepia), nailpolishes (Good Old Days, Old Fashioned, To Have Or Have Not), and last but not least, cute accessories like brushes, makeup bag, mirror, etc. You can shop online HERE !


V prvom rade ide o odtiene troch rúžov (Starlett Scarlet, Retro Rouge, Leading Lady Red), skvelé lesky na pery (Red, Crimson), ceruzky na pery (Kiss Me Quick; He Said, She Said) ďalej maskaru (Lofty Brown), tekutú očnú linku (Nearly Natural),  matné očné tiene (Golden Age, Sepia), laky na nechty (Good Old Days, Old Fashioned, To Have Or Have Not) a v neposlednom rade chutné doplnky v podobe štetcov, kozmetickej taštičky, zrkadielka a podobne. Nakupovať online môžte TU !


I have already tried a role of Pin-up girl and I really enjoyed it (as you can read in my article HERE). I love colorful matte lipsticks (especially shades of red) and their notorious hairstyles and clothes, as well. I went back in time for a moment...

Ako ste si už mohli prečítať v mojom článku TU, rolu Pin-upky som si vyskúšala a neskutočne som si ju užila. Milujem farebné matné rúže (najmä odtiene červenej) a taktiež ich povestné účesy a oblečenie. Aspoň na chvíľku som sa tak preniesla v čase...

You would not believe how one lipstick can brighten up your face. All you need to do is use nude makeup (eyebrow forming, mascara and a little bit of blush) and choose your favourite matte lipstick (the red one in my case). Do not be afraid of pink, violet or brown shades. Just keep trying and find your own style!

Ani by ste neverili ako pekne dokáže jeden rúž rozžiariť celú vašu tvár. Stačí použiť tzv. nahé líčenie (upráva obočia, maskara trošku lícenky) a zvoliť váš obľúbený matný rúž (v mojom prípade červenej farby). Nemusíte sa báť ani odtieňov ružovej, fialovej či hnedej. Jednoducho  stále skúšajte a nájdite si svoj štýl!



No comments

Thank you for visiting Magnifique Brunette. 2014 © All rights reserved by Magnifique Brunette. Powered by Blogger.