Víťazka súťaže LETNÁ PREMENA

-




Tak a nastala tá očakávaná chvíľa, kedy sa dozviete, ktorá žienka vyhrala okrem letnej premeny predovšetkým aj pekne strávený deň s tímom Magnifique Brunette :)   Chcela by som sa poďakovať všetkým babám, ktoré sa zapojili a prajem im veľa úspechov v ďalších súťažiach, pretože s premenami isto nekončíme!  



Nemala som dopredu stanovené nejaké extra veľké kritériá na víťazku, no musela ma zaujať na prvý šup. Chcela som vybrať dievča, ktoré je charizmatické a nepotrebuje k svojej pozornosti výstrihy či dlhokánske podpätky. Získala si ma v obyčajnom tričku a rifliach! Víťazka Lucka je krásna žena, no pritom jednoduchá, ktorá používa minimum líčidiel či nápaditého oblečenia a predsa dokáže zaujať. Je to typ ženy, ktorú si viem predstaviť vo všetkých typoch premeny - či už hovoríme o nežnej romantičke alebo drsnej street style baby.  Jej skromné vyjadrenie a túžba skúsiť niečo nové (hoci tam kúsok nervozity či strachu určite je ) jej pripísali plusové body. Žije obyčajným životom , v ktorom jej čas neplynie vyslovene len pred zrkadlom. Jej život je predovšetkým práca, ktorá ju pochopiteľne živí. A  jej úsmev ju sprevádza na každom rohu :) 

Som veľmi spokojná s výberom, pretože chcem poukázať na to, že aj baby s copom , v naoko obyčajnom outfite, nenamalované ,nenesúce  nálepku "modelka", ktoré si  spočiatku moc neveria a vyhlasujú o sebe " že asi ale nie sú ten typ" môžu naopak byť úspešné a vyhrať! Lucka na to byť modelkou rozhodne má! Dokážeme ti to v exkluzívnom reporte a článku, ktorý uvidíš už čoskoro!

Teš sa na Luckinu letnú premenu, ktorá bude sprevádzaná príjemnou atmosférou a rozhodne bude M A G N I F I Q U E!

Máš sa na čo tešíť!





                             "Do súťaže LETNÁ PREMENA som sa rozhodla prihlásiť z čistej lásky k
                              zmenám v živote. I maličké radosti dokážu zmeniť pohľad na tento svet.
                             Ako mladé dievča, či žena si uvedomujem, aké je dôležité dobre
                             pôsobiť. Šaty robia človeka. A preto rada vhupnem do kože drsného
                            dievčaťa či do role nežnej princeznej a nechám sa hýčkať a skrášľovať,
                             veď sme predsa ženy..."


Vaša Brunette

No comments

Thank you for visiting Magnifique Brunette. 2014 © All rights reserved by Magnifique Brunette. Powered by Blogger.