Ďen otvorených dverí tanečnej skupiny Bailadora!

-


Mám pre teba jednu ohromnú a fantastickú správu! Už nemusíš plakať pred zrkadlom a nadávať prečo má tvoja kamarátka krajšiu postavu ako ty. Už sa nemusíš hanbiť za svoje telo a obliekať sa ako šedá myška dúfajúc, že  si ťa  nikto  nevšimne. Už si nemusíš potajomky tancovať v sprche alebo doma pred telkou pri Hriešnom tanci a snívať o tom, aké by to bolo v obrovskej hale pri hlasnej hudbe a v spoločnosti skvelých ľudí...






PRÁVE TERAZ máš jedinečnú možnosť získať  svoje sebavedomie. Objaviť v sebe naoko neobjaviteľné. Pracovať na sebe a získať svoju vysnívanú postavu. Posúvať sa vpred. Nebyť sama.Stať sa súčasťou veľkej tanečnej rodiny. Spoznať nespočetne veľa milých dievčat a úplne prepadnúť tancu. Akémukoľvek štýlu. Máš možnosť naučiť sa nové choreografie, ktoré spolu so svojim navráteným sebavedomím hrdo ukážeš svetu. Odrazu svojim životom nebudeš len chabo prechádzať ale budeš si ho skutočne užívať! Vždy a všade. Budeš si tancovať v električke. V škole. V kúpeľni. V čakárni. Avšak s tým rozdielom, že konečne nadobudneš pocit ŽE NIEKAM PATRÍŠ!






Každý niekde začína. Prečo nezačať práve teraz?! Odlož výhovorky, prines si úsmev , veľkú fľašu vody, oblečenie na cvičenie(legíny,tričko, fitness alebo tanečné tenisky) a hlavne, prines si so sebou odhodlanie a presvedčenie, že máš na to STAŤ SA BAILADOROU. Máš na to, cítiť sa konečne skvelo a začať si užívať život!!!







Neváhaj a prídi na Deň otvorených dverí tanečnej skupiny Bailadora!





Kedy?                       6.2.2015      15:30- 18:00  

Kde?                         Hrobáková 5, Petržalka 

Na čo sa môžeš tešiť?     15:30 ReggaeDancehall
                                 16:00 Latino Dance
                                16:30 Tanečné exhibície ( predvedú sa                                                  Bailadorky v choreografiách)
                                17:00 DanceFitness & Joga
                                17:30 Zápis nových členiek






   Čo je hlavnou myšlienkou Bailadorského dňa otvorených dverí?
Ukázať širokej verejnosti, čo sme, kto sme, ako fungujeme, tancujeme a o čom je „Baila“ život J
     



Ešte stále váhaš a hanbíš sa prísť sama do veľkého ,cudzieho "babinca"? Zozbieraj všetku svoju odvahu a kľudne prídi aj s kamarátkami, ktoré ťa radi podporia a nakoniec môžu prepadnúť Bailadore rovnako ako ty! Tento deň je deň O TEBE. O možnostiach, ktoré si predsa nenecháš ujsť! Zabav sa , zatancuj si, zacvič si, zoznám sa  a hlavne, SPOZNAJ SVOJE PRAVÉ JA!





Trénovať a ísť vpred...



                                                Vystupovať v klipoch a zabávať sa ...


                                                  Cítiť sa  krásne a užívať si tanec...


Bailadora sa už na teba neskutočne teší!


 Nezabudni mrknúť na facebookovú fan page tu  a taktiež rozposlať túto udalosť všetkým kamoškám, ktoré milujú tanec , chcú sa zabaviť a hlavne si CHCÚ ZMENIŤ ŽIVOT!





Vaša Brunette

No comments

Thank you for visiting Magnifique Brunette. 2014 © All rights reserved by Magnifique Brunette. Powered by Blogger.