Garance Doré - Pardon my French/ Tokyo with Lady Dior

-



Garance Doré, a French illustrator, blogger and an eternal optimist, always gets me with her posts and the way she looks at the fashion world. I love her charm, laugh, natural beauty and chic style. I always enjoy her Pardon my French videos and I can not decide, whether it is her French accent or her energy I adore more. Today I will show you one specific video, which takes place in Tokyo. Although this video is cca 4 years old, it is still one of my the most favourite. It is full of crazy fashion, relax (do you feel those goosebumps?!), delicious Japanese food and one great idea -  Garance decided to travel to the most interesting places in Tokyo with her Lady Dior white handbag, which she also uses as her "memorable notes from the roads". The result is worth it!
The mentioned idea is what actually got me the most. It is awesome how the fashion can connect the people. Watch how the luxurious Lady Dior handbag can change into the creation of ordinary people with extraordinary heart...


Francúzska ilustrátorka, blogerka a večná optimistka Garance Doré ma svojimi príspevkami a tým ako hľadí na módu svet vždy dostane. Milujem jej šarm, smiech, prirodzenú krásu a štýl, ktorý je vždy chic. Pri pozeraní videí s názvom Pardon my French  sa vždy pobavím a neviem sa rozhodnúť, či viac zbožňujem jej francúzsky prízvuk alebo energiu, ktorá z každého diela vyžaruje. Dnes som si posvietila na konkrétny diel, ktorý sa odohráva v ďalekom Tokyu. Toto video je síce cca 4 roky staré, no patrí medzi moje najobľúbenejšie. Je plné bláznivej módy, relaxu (cítite tie zimomriavky?!), chutného japonského jedla a jednej skvelej myšlienky - Garance sa rozhodla precestovať tie najzaujímavejšie miesta v Tokyu so svojou bielou kabelkou Lady Dior, ktorú zároveň používa ako svoj "pamätníček z ciest". Výsledok naozaj stojí za to!
Čo ma najviac dostalo bola práve spomínaná myšlienka. Je úžasné ako dokáže móda spájať ľudí. Pozrite si, ako sa môže luxusná kabelka Lady Dior zmeniť na výtvor, ktorí vytvorili obyčajní ľudia s neobyčajným srdcom...




In the context of this "Japanese article", I must mention a taste of Japanese women and the way, how they perceive the fashion. When one says "Japan" and "fashion", the first things you think of are crazy colours, eccentric accessories, infantile outfits and ubiquitous anime. Japanese women can immediately make an impression of having a bad taste. But the opposite is true! I have chosen few street style outfits from Tokyo fashion week, where you can see their difference, creativity, taste and fun all in one. These outfits look originally, with a touch of the world trends, but they proudly maintain their very own playfulness. Well done, ladies!

V súvislosti s týmto "japonským článkom" mi nedá nespomenúť vkus Japoniek a spôsob, akým vnímajú módu ony. Keď sa povie Japonsko a móda, prvé čo človeku napadne sú bláznivé farby, výstredné doplnky, infantilné outfity a všade prítomné anime. Okamžite si utvoríme obraz o tom, že Japonky ponímajú módu gýčovo a nemajú skrátka vkus. Opak je však pravdou.. Aj ony to s módou naozaj vedia! Vybrala som pár street style outfitov z týdňa módy v Tokyu, na ktorých je skvelo vidno ich odlišnosť, kreativita, vkus a zábava v jednom. Outfity pôsobia originálne, s nádychom svetových trendov, no hrdo si udržujú svoju hravosť. Klobúk dole, dámy!























No comments

Thank you for visiting Magnifique Brunette. 2014 © All rights reserved by Magnifique Brunette. Powered by Blogger.