My own handbag by Jenny Jeshko

-

One says, that a handbag is the woman´s best friend. I think this is true. The handbag is our faithful partner, who can go with us everywhere - have fun at the party, relax on the beach, chat with friend on coffee or discover the world. It stands by us when we are ill and tolerates  our massive range of used tissues, it stands by us when we are going to the expected date and we load it with kilos of makeup or it proves us that we are special. Every woman has got her dream handbag. One is waiting for Chanel her entire life, another one would kill for original Louis Vuitton´s handbag. I have got Jenny Jeshko! Thanks to this talented fashion designer (about whom you had an opportunity to read on my blog HERE ) I have found my dream one. This handbag perfectly describes my personality - it is elegant, but playful at the same time; normal and original, as well.



Hovorí sa, že kabelka je najlepšia priateľka ženy. Myslím si, že na tom niečo bude. Je to naša verná spoločníčka, ktorá je s nami ochotná ísť kamkoľvek - zabaviť sa na párty, poleňošiť si na pláži, pokecať s kamoškou pri káve alebo objavovať svet. Je pri nás, keď sme choré a ochotne trpí naše zásoby vreckoviek, je pri nás, keď ideme na svoje očakávané rande a zaťažujeme ju tonou make upu alebo nám dokazuje, že sme výnimočné. Každá žena má svoju vysnívanú kabelku. Jedna celý život čaká na "Chanelku", iná by vraždila za originál "Vuittonku". Ja mám Jenny Jeshko! Vďaka tejto talentovanej návrhárke (o ktorej ste si už mali možnosť na mojom blogu prečítať TU ) som našla tú svoju vysnívanú. Dokonalo ma vystihuje - je elegantná, no zároveň hravá; na nič sa nehrá a je originálna.



I am feeling very special with my Magnifique Brunette handbag - not only because of its high quality processing, exclusive use of materials, a beautiful embroidery and my own Magnifique Brunette title. I am very thankful to Janka, because she made and gave it to me as a symbol of her respect, gratitude and friendship and this is why it means so much for me. Generally I am trying to look at designers pieces and whole fashion from a different view, not only as a potential customer. To be more specific, the fashion designer needs a lot of time, patience, creativity and self confidence to create his original and interesting fashion pieces. I am very thankful that Janka put so much effort into making my very own handbag, which totally suits me. You have my respect, Jani!

S mojou "Magnifique Brunette" kabelkou sa cítim výnimočne - nielen vďaka jej kvalitnému spracovaniu, exkluzívnych použitých materiálov, nádhernej výšivke a nápisu Magnifique Brunette. Som Janke za ňu vďačná, pretože mi ju vyrobila a venovala ako znak úcty, vďaky a priateľstva a tým má táto kabelka pre mňa veľkú hodnotu. Snažím sa pozerať na všetky dizajnérske kúsky a módu ako takú inak ako len pohľadom potencionálneho zákazníka.. Aby totiž dizajnér vyhotovil unikátne dielo, potrebuje nespočetne veľa času, trpezlivosti, nápadov a pocitu, že na to má a je dobrý. Ja som vďačná, že toto úsilie Janka vynaložila pri zhotovení kabelky, ktorá ma naprosto vystihuje. Máš môj rešpekt, Jani!



On April 2nd, 2016 in Bratislava, my own handbag had an opportunity to have its own catwalk in unique final evening named "Model of Tomorrow" organised by Sapphire models agency. Thereska Nogli Valiente, a winner, won a photoshooting of the newest Jenny Jeshko fashion collection Summer 2016 in Madrid as a main prize. Jenny Jeshko´s spring fashion collection named HappyCityHippie could be seen that evening and hippie style and Janka´s notorious punk have dominated . Except for authorized pelerinas and original handmade jewellery you had an opportunity to admire tops, midi skirts, trousers and blouses, as well. They were made from a rich material selection - denim, cotton, silk and woolen knit supplemented by embroidery and massive chain. The result was worth it!

Moja kabelka sa mala možnosť 2.4.2016 v Bratislave prejsť po prehliadkovom móle na unikátnom finálovom večeri "Model of Tomorrow" organizovaného agentúrou Sapphire models. Víťazka Thereska Nogli Valiente získala ako hlavnú cenu fotenie najnovšej kolekcie Jenny Jeshko Leto 2016 v Madride. Na tomto večeri sa predviedla jarná kolekcia Jenny Jeshko s názvom HappyCityHippie, v ktorej dominovali prvky hippie štýlu a Jankinho poznávacieho punku. Okrem autorských pelerín a originálnych šperkov ručnej výroby ste mali možnosť obdivovať topy, midi sukne, nohavice a blúzky bohatého výberu materiálov a to džínsoviny, bavlnenej košeľoviny, hodvábu a vlnenej pleteniny doplnených o výšivku a masívne reťaze. Výsledok stál rozhodne za to!


      (vpravo víťazka Thereska Nogli Valiente)
(the winner - Thereska Nogli Valiente, on the right side)








No comments

Thank you for visiting Magnifique Brunette. 2014 © All rights reserved by Magnifique Brunette. Powered by Blogger.