Because every woman is part of VS angel

-



Poznáte ten pocit , keď na módnu prehliadku pozeráte so zatajeným dychom? Akosi zabudnete dýchať, hltáte každý jeden model, žasnete čím všetkým vás jej tvorcovia dokážu prekvapiť/ ohúriť/ spôsobiť šok .Okamžite sa zamilujete do každého najmenšieho detailu, spievate si hudobný podmaz a tešíte sa na každú ďalšiu fashion show v ich podaní, pretože vždy je iná, jedinečná a  nikdy nesklame...









Victoria´s Secret Fashion Show. Nenormálna spodná bielizeň, úžasné efekty, krásne modelky, ohurujúce doplnky, vynikajúci hudobný sprievod, čarovná atmosféra. Oslava ženy a jej krásy. Presne nejako takto na mňa zakaždým pôsobí moja najobľúbenejšia módna udalosť roka. Pretože táto jediná je  o každej z nás.  A hoci si niektoré s kilom navyše posmešne povedia , že sa mýlim, vyvediem vás z omylu!






Písal sa rok 1977 a Roy Raymond sa rozhodol ukázať všetkým mužom v San Franciscu, že nákup dámskej spodnej bielizne nemusí byť utrpením. Síce je pravdou , že sám tieto nákupy pre svoju manželku neznášal, urobil veľký krok a založil si  vlastnú firmu. A aj keď ju po pár rokoch predal, som veľmi rada, že sa značka Victoria´s Secret "narodila".  Milujú ju ženy po celom svete vďaka úžasnému oblečeniu, doplnkom, kozmetike,  fantastickej módnej show a samozrejme spodnému prádielku v rôznych prevedeniach od sexy divožienok po nežné romantičky. Milujú ju taktiež  muži po celom svete vďaka atraktívnym modelkám a ešte atraktívnejším outfitom.  Mená ako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Miranda Kerr či Karlie Kloss skrátka nikoho nenechajú chladným...




Túto značku však vnímam nielen ako nehorázne dobrý biznis. Je pravda , že pomaly každá žena pri ich prehliadkach trpko zaplače a nadáva, pretože nemá nohy ako Alessandra, prenikavý pohľad ako Adriana alebo sex-appeal ako Candice.. Vytrvalo sa žena snaží nájsť nejaký efektívny plán na cvičenie a priblížiť sa k nim aspoň trošku. Je super ak cvičíte a staráte sa o seba ale nič netreba preháňať. A hlavne,  práve Victoria´s secret je značka, ktorá je o K A Ž D E J   Z     N Á S !   Či už máte pehy, nesúmernú postavu alebo si sa sama sebe nepripadáte pekná, všetky sme jej súčasťou. Naučí ťa cítiť sa  dievčensky, žensky, sexy, romanticky, bláznivo, na úrovni, sladko, rozprávkovo, súčasne,pompézne, s vkusom, koketne, nevinne.. ako len chceš.


































































 No hlavne ťa naučí prijať samú seba takú, aká si ( Aj keď to znie ako paradox, keďže všetky jej modelky sú chudé a dokonalé). Ukáže ti, že si naozaj krásna. Že si kráľovná. Bez toho, aby sa z teba stala anorektička. Bez toho, aby si si ničila svoje kučeravé neposlušné vlasy žehličkou. Bez toho, aby si zahanbene skrývala svoje pooperačné jazvy. Každá žena má nárok na to, aby bola šťastnou. Prvým krokom je prijať ten obraz, ktorý vidíte každý deň v zrkadle. Prestať hádzať rukou, keď vám váš partner povie, že ste úžasná. Ale naozaj sa tak aj cítiť.


 Takže , už nechcem počuť žiadne vzlyky pri najbližšej show. Nezabúdajte na to, milé dámy, že všetky sme "anjelikmi".

 Pretože...Sme ženy. Sme matky. Sme kamarátky. Sme manželky. Sme partnerky. Sme babky. Sme opory. Sme bútľavé vŕby. Sme srandistky. Sme inteligentné.  Sme kráľovné.Sme "tie ktoré dokážu viac vecí na raz". Sme "tie, ktoré darujú život".Sme "tie ktoré nadávajú na chlapov, no bez nich žiť pravdupovediac nedokážu" . A oni bez nás tiež nie. A akoby Beyoncé povedala " Who run the world? GIRLS!"   Po pozretí každej jednej show ma zaplaví neskutočne hrejivý pocit. Je úžasné, že žijeme v krajine v ktorej ženy oslavujú. V ktorej sa ženy nemusia zahaľovať až po uši a žiť bez akýchkoľvek práv na slobodný život...



Urobte si radosť, kúpte si nejaké pekné prádlo a cíťte sa výnimočne. Alebo si len zapnite ich akúkoľvek fashion show, pri ktorej vás príjemne zamrazí a zároveň zahreje pocit, že byť ženou je jednoducho Ú Ž A S N É!





















                                                             



Ak ste ešte nevideli nedávnu fantastickú show z Londýna alebo si ju len skrátka chcete pripomenúť, pozrite si nasledujúce video :)





Vaša Brunette





No comments

Thank you for visiting Magnifique Brunette. 2014 © All rights reserved by Magnifique Brunette. Powered by Blogger.